Van 24 tot en met 30 mei 2020 verzorg en organiseer ik een vakantiereis op een prachtige plek in de Algarve met yoga, meditatieve wandelingen en een ochtend programma met meditaties, adem-, lichaams-en ontspanningsoefeningen. Tijdens deze zesdaagse vakantie geniet je elke ochtend van yoga, maak je een prachtige meditatieve wandeling in de omgeving en in het natuurgebied Ria Formosa en kun je drie ochtenden het programma adem/meditatie en lichaamswerk volgen.

Bovendien kun je genieten van gezonde en lekkere maaltijden, kun je gebruik maken van de suana en kun je een fijne massage boeken.  

Ook is er voldoende tijd om te genieten van de omgeving en/of te ontspannen in de tuin,  je op te laden aan het zwembad of strand of elders. De omgeving biedt prachtige zandstranden, mooie wandel en  fietsmogelijkheden, golfbanen en nog veel meer.

Kosten:

De kosten voor deze vakantiereis  zijn € 895,- per persoon.

Dit is inclusief:

 • zes overnachtingen in een tweepersoonskamer
 • elke dag ontbijt
 • een warme lunch op maandag en vrijdag
 • lunchpakket op dinsdag
 • diner op zondag, dinsdag en vrijdag
 • elke ochtend yoga
 • (stilte)meditatieve wandeling op dinsdag- en donderdagmorgen
 • programma met meditaties, adem- en lichaamswerk op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen

Bij gebruik van een 2 persoonskamer door 1 persoon wordt een meerprijs van € 20 euro per nacht gerekend.

Dit arrangement is exclusief:

 • vlucht naar Portugal (Faro)
 • vervoer vanaf het vliegveld naar de Quinta
 • reis- en annuleringsverzekering
 • diner op maandag, woensdag en donderdag.

Accommodatie:
Je verblijft in prachtige verbouwde hotel Quinta do Marco in de Algarve, in Santa Catarina da Fonte do Bispo, midden in de bergen van de Serra do Caldeirão. Het biedt een weids uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het landgoed van 18 hectare is omgeven door groene landbouwgrond, waardoor een uniek gevoel van rust gecreëerd wordt.

De ruime, onlangs gerenoveerde en van airconditioning voorziene kamers hebben een moderne inrichting en zijn uitgerust met gratis WiFi, een tv en een eigen badkamer.

Het restaurant biedt een rijk lokaal menu, bereid met biologische producten van eigen grond. Het biedt een panoramisch uitzicht over het unieke landschap van de Algarve.

Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes voor ontspanning, een sauna en Turks stoombad evenals een buitenzwembad. Daarnaast zijn er diverse gezellige zitjes waar je kunt een boek kunt lezen en/of genieten van het uitzicht. Ook zijn er mogelijkheden voor massage in het hotel en persoonlijke begeleiding/coaching (exclusief) van Marian.

Het strand en het centrum van Tavira ligt op 11 km van de Quinta do Marco en de internationale luchthaven van Faro ligt 33 km verderop. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op 16 km van de accommodatie en het eiland van Tavira met prachtige lang gerekte zand stranden is 12 km verderop. Het is bereikbaar per boot.

Begeleiding
De reis wordt georganiseerd en begeleid door Marian van Breukelen. Voor info en aanmelding kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-44110081

Algemene Voorwaarden
Na aanmelding voor de reis en na ontvangst van de factuur, dient er een aanbetaling van 50% per persoon te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor de aanvangsdatum van de reis worden voldaan.

Indien de overeenkomst wordt geannuleerd door de klant zijn voor de klant de volgende annulerinskosten verschuldigd:

 • 50% van de reissom tot 6 weken voor vertrek
 • 75 % van de reissom van 6 weken tot 4 weken voor vertrek
 • 100% van de reissom van 4 weken tot op de dag van vertrek

Vervanging van een verhinderde deelnemer is toegestaan.

Een reis- en ongevallenverzekering wordt aanbevolen.