Yoga, natuur en cultuur reis Italie

 

Ook dit jaar organiseer ik een yoga reis naar een fantastische locatie in Toscane. Naast elke dag yoga, gaan we natuur en cultuur opsnuiven. We doen (adem)oefeningen, meditaties, maken een wandeling in de natuur en (optionele) excursies naar de historische stadjes Volterra en San Gimignano. Daarnaast . Als je houdt van een vakantie met veel keuze mogelijkheden en waarin jezelf kiest wat je wel of niet wilt (mee)doen, dus met voldoende tijd voor jezelf in deze prachtige en bijzondere lokatie op een Toscaanse heuvel, dan is deze reis iets voor jou. Je kunt er daarnaast nog zwemmen, wandelen, tafeltennissen, fietsen, paard rijden en cultureel historische steden bezoeken en genieten van heerljke maaltijden. Kortom: ben je toe aan een week voor jezelf, zonder van alles te moeten en wel met veel keuze mogelijkheden, geef je dan op. 

Accommodatie
Je verblijft in Villa Palagione Centro Interculturale. Het is een prachtige locatie, geselecteerd vanwege de schitterende ligging op een heuvel in het Toscaanse platteland, 7 km van Volterra. Maar ook vanwege de prettige sfeer, de mooie elegante gebouwen, de goede keuken, de klassiek ingerichte en ruime kamers, de rustige mooie tuinen met overal gezellige zitjes en uitzicht op het schitterende Toscaanse landschap. Het heeft ook een zwembad, een restaurant waar ze gerecten serveren uit de streek keuken en een bar. Je ademt er rust! De omgeving biedt naast wandel- en fietsmogelijkheden, oude historische steden zoals Florence, Pisa, Luca en Sienna die het bezoeken meer dan waard zijn.  
Meer informatie over vind je op www.villa-palagione.com

Kosten
De kosten voor deze yoga, natuur & cultuur vakantie zijn € 1095,- per persoon.

Dit is inclusief:

 • zes overnachtingen in een tweepersoonskamer
 • continentaal ontbijt buffet elke morgen
 • diner op zondag, maandag, woensdag en vrijdag
 • lunch op woensdag en vrijdag
 • programma van 8.00-12.30 op maandag t/m vrijdag met o.a. yoga, (wandel)meditaties, adem- en lichaamswerk 

Dit arrangement is exclusief:

 • vlucht naar Italie (Pisa)
 • vervoer vanaf het vliegveld naar het hotel
 • reis- en annuleringsverzekering
 • (optionele) excursies naar Volterra en San Gimignano.
 • lunches op maandag, dinsdag en donderdag
 • diner op dinsdag en donderdag
 • drankjes

Bij gebruik van een 2 persoonskamer door 1 persoon wordt een meerprijs van € 20,00 euro per nacht gerekend.

Programma
Het arrangement begint zondags om 18.30 uur, waarbij we kennis maken met de andere deelnemers. Daarna volgt een gezamenlijk diner. Het programma begint op maandagmorgen. Van 8.00 tot 9.00 uur is er yoga. Daarna staat het ontbijt klaar. Op maandag, dinsdag en vrijdag is er van 10.30 tot 12.30 uur een ochtendprogramma met aandacht voor (adem) oefeningen, meditaties, lichaamswerk en (stilte)wandelingen in de natuur. Op woensdag is er een optionele excursie mogelijk naar Volterra, op donderdag naar Sienna.

De middagen na het programma en/of de lunch zijn geheel naar eigen believen in te vullen. Je kunt dan genieten van het zwembad, fietsen of bijvoorbeeld lekker een boek lezen. Ook zijn er mogelijkheden voor wellness, massage, persoonlijke begeleiding/coaching (exclusief). Het arrangement eindigt op zaterdagmorgen na het ontbijt. Het programma is geschikt voor iedereen, De groepsgrootte loopt uiteen van 8 tot 12 deelnemers.

De reis wordt georganiseerd en begeleid door Marian van Breukelen. Voor info en aanmelding kunt u een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 06-44110081 

Villa Palagione is gelegen in schitterende natuur en ondergedompeld in cultuur! 

In een prachtig landschap, temidden van de cultuur werpt het warme , gedempte zonlicht voortsdurend wisselende schaduwen. De glooiende lijnen van heuvels en dalen worden door wegen met aan weerszijden cipressen doorkruist, olijf en wijngaarden karakteriseren de traditionele landbouw. Dit platteland, wat uniek is in de wereld, stimuleert met zijn pracht en praal de zintuigen. Alles lijkt hier speciaal. De karakteristieke elementen die een grote aantrekkingskracht uitoefenen, vormen een perfecte combinatie: het aangename klimaat, het pittoreske heuvellandschap, de bekoring van mystieke eeuwenoude plaatsen, de cultuur en geschiedenis van deze streek, dit alles treffen we hier elke dag weer aan. In deze bekoorlijke sfeer kun je natuur, geschiedenis en cultuur inademen. Villa Palagione bevind zich precies in het midden van dit schitterende landschap. Florence, Siena, Lucca, Pisa, Volterra en San Gimignano, steden die uit historisch en cultureel oogpunt belangrijk zijn, liggen op een afstand die varieert van 7 tot 80 km en kunnen dus eenvoudig bereikt worden. Villa Palagione ligt op 7 km afstand van het centrum van Volterra, een mooi 3000 jaar oud stadje dat de resten bewaard van een belangrijk historisch -cultureel verleden.

IVVilla Palagione bevindt zich precies in het midden van dit schitterende landschap. Florence, Siena, Lucca, Pisa, Volterra en San Gimignano, steden die uit historisch en cultureel oogpunt beschouwd belangrijk zijn, liggen op een afstand die varieert van 7 tot 80nen d